aboutRreth Nesh

Umbrella Group është kompani e cila si fushë të veprimit ka marrëdhëniet me publikun (Public Relations), e cila merret kryesisht me:
Video xhirime:Spote Muzikore, Xhirime per Ahengje,Konferenca, etj..
Audio incizime;Komponime, Covers etj..
Design Grafik:
Flayera, Postera, Vizitkarta si dhe shtypjen e tyre.
Servisim te PC-ve etj.
Krijim të Webfaqeve.
Targeti me te cilin ne punojmë është mjaft i gjere. Duke filluar nga bizneset e ndryshme qe veprojnë ne Kosove duke ju ofruar shërbime ne lëmin e marketingut, kryesisht dizajnë video dhe audio incizimeve, me një fjalë reklama, ne lëmin e kulturës, ku ofrojmë shërbime kryesisht për Teatër dhe Shoqata Kulturore qe operojnë ne regjionin tonë, e duke vazhduar te persona fizik ne video incizimin e ngjarjeve te ndryshme shoqërore, familjare të të gjithave komuniteteve që jetojnë ne regjionin e Mitrovicës etj.

Baza e kompanisë sonë është e vendosur në një lokacion mjaft te mirë, në qendër të qytetit, dhe kjo është një mundësi favorizuese që në të kemi kapacitete njerëzore apo resurse humane të të gjithave komuniteteve pa dallim.

aboutShërbimet

Cilësia e shërbimeve tona janë ndër më të kërkuarat në vend, janë lehtësisht të dallueshme nga produktet e tjera në tregun tonë dhe jashtëzakonisht të përshtatshme në çmim. Çdo klient i cili ka bashkëpunuar me ne, ka qenë mjaft i kënaqur.

Dasma dhe Ahengje

Reklamim

Design

Photoshooting

Web zhvillim

DVD Print

Audio

Video

Servisime

Billboards dhe Citylights

Në hartë i gjeni të gjitha pikat për billboard

aboutEkipi

Ekipi ynë bën ndryshimin-energjik në lidhje me mbështetjen dhe sfidues ndaj të gjitha sfidave në punë si dhe kërkesave të klientëve tanë. Ne jemi të pasionuar për të bërë një ndikim në të gjithë punën që ne bëjmë.

Ardian Behrami

Menagjer

Besart Aliu

Fotograf

Erman Musliu

Ekonomist

Faton Haxhimehmeti

Xhirues

Fisnik Shaqiri

Konsulent i jashtëm

Haris Haxhimehmeti

Programer

Kushtrim Hetemi

Dizajner

Contact Us


Address:

Rexhep Mitrovica no.3, Mitrovica 40000, Kosovo

Telephone:

+386 (0) 49 882-277
+377 (0) 45 180-190

Email:

info@umbrellagroup.tv

Social Medias